CUMPĂRARE BILETE

   

  Înainte de a cumpăra biletul, citiți informațiile referitoare la modificare/anulare la punctele IX și X ale Termenelor și Condițiilor Generale!
  Returnarea biletelor cumpărate nu este posibilă, nu suntem în măsură a rambursa prețul biletelor în niciun caz. Modificarea datei și orei biletului este posibilă cel târziu cu 48 ore înainte de programarea făcută. Nu suntem în măsură a modifica programările în termen mai scurt de 48 ore.
  Vă rugăm să achiziționați biletele valabile într-o perioadă mai scurtă de 48 ore numai dacă luați la cunoștință și acceptați faptul că nu veți mai putea modifica programarea!

  Bilete standard și bilete pentru o zi

  Bilete standard și bilete pentru o zi

  Cumpărați bilete standard și bilete pentru o zi întreagă la Cyberjump Trampoline Park

  Carduri VIP

  Carduri VIP

  Click aici pentru a deveni membru VIP!

  Pachete pentru zile de naștere

  Pachete pentru zile de naștere

  Aici puteți rezerva un pachet pentru o zi de naștere

  Voucher

  Voucher

  Voucherele utilizabile la o dată ulterioară pot fi achiziționate și online. Voucherele pot fi utilizate atât cu ocazia cumpărării biletelor online, cât și la fața locului.

  Înregistrare

  Înregistrare

  Aceasta este prima ocazie în care rezervați un bilet la noi? Nu uitați că biletul nu este valabil decât împreună cu înregistrarea validă! Completați aici formular nostru de înregistrare pentru a vă putea prelua banderola de intrare.

  Autentificare

  Autentificare

  Dacă v-ați înregistrat deja pe pagina noastră, aici veți putea intra în contul Dumneavoastră personal.

  © Cyberjump. All Rights Reserved.