DATE DE CONTACT

   


  La linia noastră de informare telefonică nu putem oferi decât informații generale. Serviciul nostru pentru relații cu clienții nu te poate ajuta la achiziția biletelor sau modificarea programărilor, nu poate oferi informații referitoare la gradul de ocupare și nu poate ajuta cu problemele legate de zile de naștere. Înainte de a ne apela telefonic, te rugăm să citești întrebările și răspunsurile din secțiunea Întrebări frecvente (FAQ).


  ADRESA

  Str. Liviu Rebreanu 4,
  București 031749

  Unde ne găsiți ? – locația este la -2.

  Email

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Număr de telefon

  031 710 34 35

  Ne puteți contacta prin telefon între orele 9:30 și 20:30

  Grupuri

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Dacă aveți plângeri sau comentarii cu privire la vizita dumneavoastră în parcul nostru, vă rugăm să dați click pe buton și să ne scrieți un comentariu!

   

  Dacă aveți întrebări, solicitări sau probleme legate de rezervări, bilete, înscrieri, aniversări, vă rugăm să ne contactați pe adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

   


  Datele companiei:

  Cyberjump RO S.R.L.

  Cod fiscal: 45342755

  Municipality of Bucharest, Gara Herăstrău street no. 4B, 9th floor, space no. 14, 2nd district.

  Nr. de înregistrare: J40/21715/2021


  © Cyberjump. All Rights Reserved.